Hvordan Finne Ut Rutetabellen For Tog Krasnodar-Sochi

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Rutetabellen For Tog Krasnodar-Sochi
Hvordan Finne Ut Rutetabellen For Tog Krasnodar-Sochi

Video: Hvordan Finne Ut Rutetabellen For Tog Krasnodar-Sochi

Video: Hvordan Finne Ut Rutetabellen For Tog Krasnodar-Sochi
Video: Ruterskolen #5 - live resultat 2024, April
Anonim

I sommerferien skynder innbyggerne i Krasnodar seg til sjøen. Heldigvis er avstanden kort, du kan bruke din egen bil, forstadsbusser eller tjenester fra Russian Railways. Det er bedre å sjekke rutetabellen for elektriske tog Krasnodar-Sochi på den offisielle nettsiden til den russiske jernbanen.

Hvordan finne ut rutetabellen for tog Krasnodar-Sochi
Hvordan finne ut rutetabellen for tog Krasnodar-Sochi

Hvor finner du rutetabellen for pendeltog

Du kan finne ut rutetabellen for tog Krasnodar-Sotsji ved billettkontorene til jernbanestasjonene, ved å ringe den russiske jernbanenes informasjonsdisk eller på flere nettsteder, for eksempel:

- pass.rzd.ru, - rasp.yandex.ru.

Til tross for en slik monopolskala og inntekter fra flere millioner dollar fra det russiske jernbaneselskapet, viste det seg at det offisielle nettstedet ikke var det beste prosjektet for å se ruteplanene. For å velge det beste alternativet for deg selv, må du kjøre avgangs- og ankomststasjonen til de aktuelle kolonnene, og deretter angi forventet avreisedato. Hvis det ikke er tog på den kunngjørte datoen, må du velge neste dag og så videre til et passende alternativ er funnet. Ganske kjedelig oppgave. Det er ikke mulig å se alle tilgjengelige retninger.

Nettstedet rasp.yandex.ru er mye mer praktisk, det tilbyr rutetider for tog, busser og fly på ett sted. Listen inkluderer operasjonsdager, avgangs- og ankomsttider og reisetider. Nylig har nettstedet implementert en billettkjøpsfunksjon, men du kan kjøpe den til transportørens pris fra 15. august til 29. august 2014. Kanskje i fremtiden vil Yandex ta en kommisjon.

Men hva hindrer oss i å bruke disse to nettstedene samtidig. Velg et passende alternativ på rasp.yandex.ru, og kjøp selve billetten på nettstedet pass.rzd.ru.

Hvordan kjøpe en billett fra Krasnodar til Sotsji

Vi går til nettstedet rasp.yandex.ru, velger ønsket retning og avreisedato. Du bør velge riktig alternativ fra den foreslåtte listen. Etter å ha bestemt oss for transporten, går vi til den russiske jernbanenettstedet, og allerede der kjører vi de nødvendige dataene i spesielle vinduer.

Maksimal reisetid foreslås av ruten til Nizhniy Tagil-Adler-toget, som er 7 timer 4 minutter. Den raskeste var ruten med tog nummer 103 * I Adler - Moskva vil det ta deg til destinasjonen på 4 timer og 10 minutter. Dette er et nytt rullende materiell med dobbeltdekk med WiFi.

Du kan kjøpe en billett online på begge de oppførte sidene for nesten alle tog med unntak av 803C Lastochka ekspresstog, som går mellom Krasnodar og Adler hver dag. Reisetiden fra Krasnodar-1 til jernbanestasjonen i byen Sotsji er 4 timer og 18 minutter. I tillegg til hastigheten på turen, er det ett pluss til - en praktisk tid for avgang og ankomst. Toget går fra Krasnodar klokka 06:32 Moskva tid eller lokal tid, og ankommer Sotsji klokka 10:56. Passasjerer har en hel time igjen for å komme seg til hotellet, hvorav den forventede innsjekkingstiden starter kl. 12:00.

Anbefalt: