Hvor Du Skal Dra På Ferie I Mars

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra På Ferie I Mars
Hvor Du Skal Dra På Ferie I Mars

Video: Hvor Du Skal Dra På Ferie I Mars

Video: Hvor Du Skal Dra På Ferie I Mars
Video: Смотрите 16–17–18 серии юмористического телесериала для подростков (10+) - "Хочу в Париж". 2024, April
Anonim

Etter langvarig kaldt vær vil jeg spesielt endre miljøet og flykte fra hverdagens forhold. En tur til et annet land vil være med på å gjøre dette. Dessuten er det i mars i noen stater allerede varmt nok ikke bare for å gå, men også for svømming.

Hvor skal du reise på ferie i mars
Hvor skal du reise på ferie i mars

Bruksanvisning

Trinn 1

I Tyskland, Frankrike, England, Tsjekkia og Østerrike er det for eksempel ganske kult vær tidlig i mars. Dette vil imidlertid ikke hindre deg i å nyte utsikten over de vakreste byene og lange turer i frisk luft, for på hver gate er det mange koselige kafeer hvor du kan sole deg innimellom. Men i Spania og Portugal på denne tiden av året er været preget av en høyere lufttemperatur, og naturen der begynner allerede å blomstre, noe som gjør resten enda mer behagelig.

Steg 2

For de som ønsker varme, kan du dra til Israel eller De forente arabiske emirater - i slutten av mars er vannet der hyggelig nok til å svømme. Det er også flott å se de mange attraksjonene i Singapore, Vietnam eller Kina på denne tiden av året. Svømmesesongen er allerede åpen på de sørlige strendene i disse landene i mars. Utrolig vakker tidlig på våren og Japan med sine fantastiske hager, uvanlig arkitektur og en helt annen livsstil fra andre stater.

Trinn 3

Du kan suge opp den varme sanden og svømme i det varme, klare vannet i Thailand, Goa eller Sri Lanka. I tillegg til strandferier med upåklagelig service, tilbyr disse landene turister et rikt utfluktsprogram - å besøke buddhistiske templer eller for eksempel lokale reserver med ville dyr og eksotiske planter.

Trinn 4

En tur til øya Mauritius eller Maldivene vil hjelpe deg med å komme deg vekk fra hverdagslige forhold og kjølig vær. Hvil der preges av upåklagelig service og uvanlig vakker utsikt. Og for de som ikke er redd for lange flyreiser, kan du dra til Kanariøyene, Cuba, Mexico eller landene i Sør-Amerika - for det kommer en varm høst i mars. Det er godt å hvile på denne tiden av året og ved kysten av Australia. Elskere av det eksotiske kan til og med gå til det afrikanske kontinentet.

Anbefalt: