Hvordan Leie En Villa På Koh Samui

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Leie En Villa På Koh Samui
Hvordan Leie En Villa På Koh Samui

Video: Hvordan Leie En Villa På Koh Samui

Video: Hvordan Leie En Villa På Koh Samui
Video: Villa Natha - Koh Samui 2024, April
Anonim

Koh Samui er et turistparadis. Hele infrastrukturen på øya er bygget på tjenester for ferierende. Eiendomsmarkedet er ikke noe unntak. Du kan velge en villa for enhver smak og budsjett. Det er flere søkemuligheter for dette.

Hvordan leie en villa på Koh Samui
Hvordan leie en villa på Koh Samui

Mange inngjerdede samfunn er blitt bygget på øya, som inkluderer omtrent et dusin villaer, et svømmebasseng, et anlagt område og andre livsglede for besøkende. Det er også frittliggende villaer, også bygget for senere leie.

Søk etter en villa gjennom en mellommann

Det er to måter å søke etter slike selskaper som vil hjelpe deg med å leie en villa på Koh Samui:

1. I søkemotorene vil Google, Yandex og andre nettsteder til disse selskapene være i "toppen", det vil si den første i listen. Du kan trygt gå inn, velge en villa for deg selv og skrive en bestillingsforespørsel.

2. Søk gjennom sosiale nettverk. Det er nok å finne grupper etter forespørsel "Samui", velg de mest populære og still spørsmål der. Som regel er dette grupper av de samme formidlingsselskapene. Offentlig er det lenker til eiendomssider og kontakter fra ledere. Skriv forespørslene dine til lederen, så hjelper de deg med å finne villaen. For penger, selvfølgelig.

Forskjellen mellom å søke gjennom sosiale nettverk er at gruppen også inkluderer vanlige øyboere som kan dele informasjonen av interesse med deg gratis. Dette betyr ikke at du umiddelbart blir hentet en villa gratis. Imidlertid kan abonnenter gi mange verdifulle råd angående organiseringen av øyelivet. Dette vil gi deg en større sjanse til å samle reell informasjon. Fordelene med formidlere er at de snakker russisk. Det er lett å finne et felles språk med dem og forklare hva du trenger. Ulempen med slike selskaper er et ublu ønske om å tjene penger på deg og samtidig gjøre et minimum av arbeid. Det vil si at hvis du vil leie en billig villa, vil du mest sannsynlig ikke være veldig interessant for mellommenn. Hvis du vil leie en dyr villa, blir du behandlet som en verdifull klient, men vær forberedt på at villaen vil koste mer enn markedsverdien.

Søk gjennom online bookingsystemer

I dette tilfellet snakker vi om nettsteder: Booking.com, Agoda.com, Airbnb.com og lignende.

På slike nettsteder presenterer eierne av villaer, hoteller, herberger og gjestehus eiendommene sine direkte. Her er faktisk selve nettstedet megler. Men som regel tar ikke disse nettstedene gebyr for provisjon fra deg, men fra eiendomseieren. Eller kommisjonen er allerede inkludert i kostnadene du ser på nettstedet. Du betaler bare prisen som er presentert i beskrivelsen.

Eiendomseiere prøver å fylle ut så mange felt som mulig i beskrivelsen for å tiltrekke seg en klient. Slike bookingsystemer er veldig praktiske fordi du kan lese anmeldelser av den valgte villaen og avklare mye nyttig informasjon om det før du tar en bestillingsbeslutning.

Det er fortsatt ulemper med denne metoden for å finne bolig. Først av alt er dette det faktum at uten å ha en klar ide om øya, kan du velge et ikke veldig praktisk sted, møte det faktum at det så litt annerledes ut på bildet, eller finne feil i tjenesten. For å unngå dette, les gjennomgangene nøye og still spørsmålene til eierne på forhånd.

Selvstyrt villa søk ved ankomst

Dette er et alternativ for enslige reisende eller par uten barn som snakker engelsk. Thailendere snakker ikke engelsk veldig bra, men på russisk vil de mest sannsynlig ikke forstå et ord i det hele tatt.

Søketrinnene er som følger:

1. Du ankommer Koh Samui.

2. Sjekk inn på et hvilket som helst vandrerhjem eller gjestehus i et par dager (du kan bestille på forhånd via mellomliggende sider).

3. Kjør rundt øya og velg området du liker.

4. Etter at du har valgt, begynner du å kjøre langs gatene i dette området og se hvor det er "LEIE" kunngjøringer eller skilt med telefonnummer. Hvis det er ledige hus i landsbyen, skriver eierne umiddelbart om det ved inngangen.

fem. Ring telefonnumrene og avtale å se villaene. Som regel blir de vist med en gang. Eierne gir enten anvisninger til personalet eller kommer og viser seg.

6. Se på villaene, bli enige om prisen, depositumet (det vil bli returnert til deg etter leieperioden). Finn ut om verktøy er inkludert - strøm og vann.

Anbefalt: