Hvordan Reise Til Japan

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise Til Japan
Hvordan Reise Til Japan

Video: Hvordan Reise Til Japan

Video: Hvordan Reise Til Japan
Video: How to get to Japan (VISA INFORMATION) 日本への行き方(ビザ)【日英字幕】 2024, April
Anonim

Japan er et av de mest mystiske, men samtidig attraktive land for europeere. Her virker alt annerledes, ikke bare mennesker og deres livsstil. De sier at etter å ha besøkt Landet av den stigende solen minst en gang, vil du aldri glemme det, dessuten vil du drømme om å komme tilbake. Å komme til Japan er imidlertid ikke lett.

Japan
Japan

Det er nødvendig

  • internasjonalt pass
  • turistvisum
  • to bilder 3, 4x4, 5 cm,
  • søknadsskjema fylt ut av søkeren
  • attest fra arbeidsstedet på brevpapir som viser stilling, lønn og arbeidserfaring,
  • original flybillett eller kopi av den,
  • Hotell reservasjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva du skal besøke. Japan er en øystat. Hokkaido, Honshu, Shikoku og Kyushu er de største øyene, de kalles ikke engang øyer, men hovedlandet. De er forbundet med broer og undervannstunneler, så det å flytte mellom dem gir ikke absolutt noen problemer. Hovedstaden i Japan - den mest imponerende metropolen i Asia - Tokyo. En fjerdedel av alle japanere som bor i landet ligger i denne byen, som overraskende kombinerer alle de gamle tradisjonene og moderne trender innen verdens kultur. Her kan du finne store kjøpesentre og fantastiske underholdningssentre for barn.

Steg 2

Velg en sesong å besøke. Vår og høst er de beste tidene for turisme. Om våren kan turister se de berømte kirsebærblomstene blomstre, og om høsten stopper sommervarmen og regntiden.

Trinn 3

Velg et flyselskap:

Aeroflot - daglige flyreiser fra Moskva, økonomiklasse fra $ 700.

"Japan AirLines" - flyreiser to ganger i uken fra Moskva, økonomiklasse fra 770 USD.

"Etihad" - daglige flyreiser med overføring til Abu Dhabi, økonomiklasse fra 560 USD.

Trinn 4

Velg overnatting. I tillegg til moderne hoteller som er kjent for europeere, kan du i Japan finne ryokan - rent japanske hoteller, der livet er organisert i samsvar med ekte japanske tradisjoner, og kapselhoteller, hvor en turist for $ 40 får en seng, som ligner på en celle i et bod. hvorfra du ikke kan komme deg ut i ordets bokstavelige forstand, er det bare å krype ut.

Trinn 5

Ta vare på visumet ditt. For å søke om turistvisum, må du oppgi følgende dokumenter: gyldig pass, to fotografier 3, 4x4, 5 cm, et spørreskjema fylt ut av søkeren, et sertifikat fra arbeidsstedet på brevpapir som angir stillingen, lønn og arbeidserfaring, original flybillett eller en kopi av dette, hotellreservasjon Denne typen visum lar deg bli i landet i 15 dager. Visumavgift 140 USD.

Trinn 6

Til tross for at japanerne er overraskende tolerante overfor utenlandske turister, er det bedre å ikke bryte deres skikker og observere tradisjoner for å gjøre et gunstig inntrykk på innbyggerne i Landet av den stigende solen.

Anbefalt: