Hvordan En Reisende Skiller Seg Fra En Turist

Hvordan En Reisende Skiller Seg Fra En Turist
Hvordan En Reisende Skiller Seg Fra En Turist

Video: Hvordan En Reisende Skiller Seg Fra En Turist

Video: Hvordan En Reisende Skiller Seg Fra En Turist
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, April
Anonim

Som regel starter alle med kjøp av turistkuponger, men snart er dette ikke nok for noen, og han vil organisere turene på egenhånd. Og når han går inn i kategorien reisende, oppdager han mange muligheter og gjør flere og flere funn for seg selv.

Hvordan en reisende skiller seg fra en turist
Hvordan en reisende skiller seg fra en turist

1. Holdning til turen

En turist drar som regel "på ferie" eller "å hvile". Han vil ikke tenke på noe, bestemme, planlegge og er klar til å betale penger for en tur som inkluderer en flytur, et hotell og en overføring.

Den reisende reiser med et helt annet formål: å leve livet i et annet land og oppdage noe nytt. Det skal bemerkes at en uavhengig tur ikke alltid er billigere enn en kupong, men samtidig kan du besøke flere steder samtidig.

2. Velge land

Turisten foretrekker de godt tråkkede rutene og land der det er flere landsmenn, der hans venner, bekjente og slektninger allerede har vært. Dette skaper en følelse av sikkerhet og forutsigbarhet.

Den reisende unngår banket spor og enda mindre altomfattende alternativer. Det er mye mer interessant for ham å kommunisere med lokalbefolkningen eller andre reisende fra andre land.

3. Fremmede språk

Mange turister tror at alle er forpliktet til å snakke sitt språk, vel, i en klype, engelsk, siden de betalte pengene. De velger utflukter med en russisktalende guide og prøver å kommunisere med de samme turistene.

Den reisende kan vanligvis flere språk. I det minste engelsk. Og samtidig forstår han at ikke alle land snakker det. Derfor prøver han å lære minst et par ord og uttrykk på språket i landet han skal til.

4. Bosteder

Det mest komfortable stedet for en turist er selvfølgelig hotellet. Mange vet ikke en gang om muligheten for å bo et annet sted enn et hotell.

Den reisende derimot leter alltid etter en mulighet til å leve litt med det lokale livet, og søker derfor å leie en leilighet, et rom eller en leilighet i et ikke-turistområde. Reise med offentlig transport, handle i butikker, prate med naboer.

5. Ansvar

For dette kjøper en turist en ferdig kupong for ikke å få problemer med organisatoriske problemer: hvordan komme seg dit, hvor man skal spise, hva man skal se, hva man skal gjøre i uforutsette situasjoner.

Den reisende forstår at ansvaret for turen bare ligger hos seg selv. Han er klar for uvanlige situasjoner og er ikke redd for avvik fra det planlagte.

En tur på en kupong er selvfølgelig mye mer behagelig og frigjør deg fra å måtte bestemme noe, selv om det også her kan oppstå problemer med innsjekking, flyforsinkelser og verst av alt, med ruinen til et reiseselskap. Men turer med alt inkludert ligner på hverandre, og det spiller ingen rolle hvilket land dere er i. Og uavhengig planlegging lar deg få uvurderlig erfaring, reise nøyaktig til landene du ønsker, og få drømmene dine til å gå i oppfyllelse.

Anbefalt: