Hvil På Krim. Fordeler Og Ulemper Med Halvøyferier

Innholdsfortegnelse:

Hvil På Krim. Fordeler Og Ulemper Med Halvøyferier
Hvil På Krim. Fordeler Og Ulemper Med Halvøyferier

Video: Hvil På Krim. Fordeler Og Ulemper Med Halvøyferier

Video: Hvil På Krim. Fordeler Og Ulemper Med Halvøyferier
Video: Was Enzo Ferrari a Bad Person? - Past Gas #01 2024, April
Anonim

Hvert år tenker millioner på mennesker før ferien seriøst på hvor og hvordan de skal bruke den. For noen er hovedvalgskriteriet prisen, noen velger basert på komfortnivået i boligen, for noen er den grunnleggende faktoren tilgjengeligheten av underholdning for enhver smak.

Hvil på Krim. Fordeler og ulemper med halvøyferier
Hvil på Krim. Fordeler og ulemper med halvøyferier

Mange reisebyråer tilbyr et stort utvalg av feriesteder for enhver smak og budsjett. En av de mest populære feriedestinasjonene i dag er Krim-halvøya. Her kan du organisere fra en avslappende familieferie til en ferie bestående av aktiv sport. Og for at ferien bare skal være fylt med hyggelige følelser, er det nødvendig å bli kjent med feriestedets Krim på forhånd.

Fordeler med rekreasjon på Krim

  1. Nylig kan flere typer transport brukes til å komme til halvøya. Takket være åpningen av Krimbroen kan du besøke halvøya med din egen bil eller buss. For fans av flyreiser er det etablert vanlige flyvninger til Simferopol flyplass fra nesten alle regioner i Russland. Og for tilhengerne av togreise er det en mulighet til å komme med tog fra nesten hvor som helst i landet vårt.
  2. Det unike med naturlandskapet og noen steder uberørt av menneskets natur, samt et stort antall ville strender tiltrekker seg elskere av camping eller uavhengig rekreasjon.
  3. Det milde klimaet på disse stedene har en gunstig effekt på mennesker med luftveissykdommer.
  4. Halvøya er rik på forskjellige monumenter av historie og kultur for folket som bodde på forskjellige tidspunkter på Krim. Elskere av museer og minnesmerker vil sette pris på deres mangfold.
  5. På grunn av den lille avstanden mellom feriestedene, kan alle ferierende besøke nabobyene.
  6. Ferierende får et enormt utvalg av underholdning, alt fra båtturer på yachter og båter og til slutt med fjellklatring i fjellene på Krim.

Ulemper med å bo på Krim

  1. Når du sammenligner feriestedene på Krim med feriestedene i Krasnodar-territoriet, vil kostnadene for rekreasjon her koste en størrelsesorden høyere. Overnatting, underholdning og mat er dyrere her.
  2. Feriestedets infrastruktur skiller seg betydelig fra Svartehavskysten, ikke til det bedre. Det er mange glemte, uferdige eller helt forlatte bygninger. Voller, parker, torg, torg fører bare til riktig utseende.
  3. Kostnaden for bensin er en av de høyeste i landet, noe som direkte påvirker rekreasjonskostnadene.
  4. Kjente russiske mobiloperatører jobber ikke på Krim, så ferierende må betale for roaming eller kjøpe et SIM-kort fra lokale operatører.

Selvfølgelig er Krim ennå ikke et komfortabelt verdensferiested. Men samtidig har den en rekke fordeler. Og hvis ulempene er ubetydelige, vil en tur til Krim gi en hyggelig opplevelse.

Anbefalt: